Facebook
Egyedi ajánlatkérés
Amazon Travel Utazási Iroda Kft.
menu close menu

Álomesküvő Thaiföldön

Pompás, gyönyörűen díszített templomok, arany Buddha-szobrok, kedves emberek és egzotikus konyha. Fedezzék fel Thaiföldet, a teljes nyugalom, végtelen türelem, trópusi napfény, romantika országát és tapasztalják meg a kivételes királyság báját! Változatos tájak és formák jellemzik, északon eldugott, eredeti falvakkal borított hegyvidék, attól délre rizsföldektől zöldellő központi síkság, majd a Phang Nga-öböl egyedülálló szikla alakzatai.
A pálmafákkal szegélyezett strandok, számos szabadidős sport- és szórakozási lehetőséget kínálnak. A látogatók mindig mosolygó, természetes és tiszteletteljes thai emberekkel találkozhatnak. Az elmúlt évek jelentős változásai ellenére megőrizték mélyen gyökerező hitüket a buddhizmusban és a tradíciókban. A helyi konyha pedig egzotikus fűszerekkel és illatokkal kényezteti az ide érkezőket. Ideális feltételek egy felejthetetlen nyaraláshoz! Fedezzék fel Bangkokot, az ország kulturális és gazdasági központját, látogassák meg a Sukhothai-t, a híres romvárost vagy a Ayutthayaban található fekvő Buddha-szobrot, melyek az UNESCO Világörökség részei!

Esküvői csomagajánlataink Thaiföldön

A kínált esküvői csomagok Thaifölön nem hivatalos esküvői szertartások, amelyek hazánkban nem honosíthatóak és nem elfogadottak.
Az esküvővel egy lehetőséget kínálunk vendégeinknek, amely során korábbi esküvői fogadalmukat megújíthatják. Ehhez semmilyen előzetes dokumentumra nincs szükség, de a helyszínen az esküvői anyakönyvi kivonat másolatát be kell mutatni.
Minden pár egy szimbolikus esküvői oklevelet kap a ceremónia után.

Az itt található árak a megadott célterületen az esküvői csomagokra vonatkoznak.
Repülőjegy, szállás, transzfer árakkal kapcsolatban érdeklődjön irodánkban!
eskuvo@alomeskuvokulfoldon.hu

Amazon Travel-Álmokat Váltunk Valóra!

wp_remote_retrieve_body