Amire érdemes utazás/foglalás előtt odafigyelni!

 

1.    Amikor az anyakönyvi hivatalban bejelentkeztek házasságkötésre, ne felejtsetek el egy másolatot kérni a kiállított jegyzőkönyvről. Ez azért fontos, hogy ha még esküvő előtt foglaljátok le a nászutat, és még nem tudjátok foglaláskor bemutatni a házassági anyakönyvi kivonatot, jogosulttá váljanak az esetleges nászutas kedvezményekre.

2.    Most az egyszer ne várjatok last minute ajánlatra, foglaljátok le időben, legalább fél évvel az indulás előtt a nászutat. Miért? Mert ekkor még hatalmas a kínálat, kiválaszthatjátok a legjobb lehetőséget a legjobb áron, és így biztos, hogy nem ér Benneteket csalódás. Az utóbbi néhány évben az előfoglalási árak sokkal kedvezőbbek, mint a last minute árak, arról nem beszélve, hogy indulás előtt pár nappal/héttel általában már csak a gyengébb szállások maradnak meg.

3.    Ne húzzátok az időt! Nászutas kedvezményt vagy szállodai bekészítést, ajándékot csak akkor kaphattok, illetve nászutas csomagot csak akkor foglalhattok, ha a nászút az esküvőt követő 6 hónapon belül megvalósul.

4.    Kérjük, felejtsétek most el a netes foglaló oldalakat… Ugye nem szeretnétek a nászútjuk első éjszakáját a recepción tölteni, mert a szálloda túltöltötte magát, és nincs kit felhívni, aki segíthetne? Bízzátok magatokat profikra, a tökéletes nászút megszervezéséhez forduljatok hozzáértő kollégáinkhoz.

5.    Az utazásig ne változtassátok meg a neveiteket az útlevélben (vagy abban az úti okmányban, mellyel utaztok), mert probléma lehet a repülőjeggyel: a névmódosítás díjköteles, viszont ha nem módosítjátok a jegyet, nem fog egyezni a név az úti okmányon lévővel, és így előfordulhat, hogy nem engednek fel a gépre...

kep.. 2