Rólunk

Minden kislány arról álmodik, hogy eljön az a bizonyos szőke herceg a fehér lovon és elrabolja őt a szívével együtt, hogy aztán közösen vágtassanak a naplementében egészen az Óperenciás-tengerig…Később a kislányból felnőtt nő lesz és egy szép napon (ha nem is fehér lovon) megérkezik A Férfi (aki lehet, hogy barna és nem szőke) és valóban elragadja a végzete asszonyának szívét, aki pedig titkon azt reméli, hogy a gyermekkori álmok egyszer valóra válnak…

 

És mi lennénk a legboldogabbak, ha álmaitok megvalósításában a segítségetekre lehetnénk. Évek óta Álmokat Váltunk Valóra, úgyhogy, ha ránk bízzátok azokat, akkor a lehető legjobb tudásunk és belátásunk szerint támogatjuk álmaitok megvalósulását – a védjegyünkké vált szlogenünk alapján bízhattok bennünk és a szakértelmünkben!

Félre a fehér lóval, ehelyett inkább élvezzétek a napsütést a hófehér homokos tengerpartokon! Válogassatok az Óperenciás-tengerhez képest sokkal inkább elérhető úti céljaink közül! Pihenjetek a Seychelle-szigeteken a pálmafák árnyékában! Töltsétek el Tahitin a mézes heteket paradicsomi körülmények között! Fedezzétek fel egymásban a világot, járjátok be együtt a világot! Készen álltok?

Mi segítünk nektek a hozzátok és az elképzeléseitekhez leginkább illő szállás és szolgáltatás kiválasztásában, legyen szó akár a mesés Bora Bora-ról, a látnivalókban gazdag Mexikóról vagy a kaszinók hazájáról, Las Vegas-ról! Lehetőséget kínálunk abban, hogy A NAGY NAP minden perce örömteli legyen!

A MUISZ tagjaként cégünk 21 éve készségesen áll a nyaralni vágyók szolgálatában. Törzsutasaink rendületlen bizalma és egyre bővülő köre erősíti bennünk a hitet, hogy a szeretettel és nagy odafigyeléssel végzett munkánkba fektetett energia megtérül. A két évtizede magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásunk vezetője, Vajda Ágnes az igényesség mellett a folyamatos fejlődést és korszerűsítést szem előtt tartva mindent elkövet azért, hogy utasaink gyorsan jussanak a legjobb ajánlatok birtokába, egyszerűen és könnyedén tudjanak foglalni és biztonságban érezzék magukat az üdülésük alatt.

Szervezetünk példátlan a szakmai elhivatottság gyakorlásában, ugyanis a férjemmel közös esküvőnket mi is egzotikus helyen tartottuk meg. Mivel mindketten szakmabeliek vagyunk és imádunk utazni, így adott volt, hogy újra meg újra útra keljünk – a mi szervezésünkben megrendezésre kerülő esküvőkön kívül megannyi országban jártunk világszerte. A szállodai trendek megismerése mellett az eltérő kultúrák és a gasztronómiai különlegességek annyi élménnyel, olyan szintű ismeretanyaggal gazdagítottak bennünket, amelyek a munkánk során nélkülözhetetlenné váltak. Célunk az, hogy minden olyan helyet bejárjunk, ahol esküvőket bonyolítunk le – mára már elmondhatjuk, hogy kevesebb olyan úti cél van, ahol még nem jártunk, mint olyan, ahol már igen.

Az Amazon Travel több éves szakmai tapasztalattal és ügyfélorientált hozzáállással a legmagasabb színvonalon, Németország legnagyobb touroperátorainak kiemelt partnereként képvisel a lehető legkedvezőbb ajánlatokat és minden erőfeszítést megtesz azért, hogy az áhított nyaralás gondtalanul teljen. Ehhez olyan biztosítási megoldásokat ajánlunk a figyelmetekbe, melyeket a ti igényeitekhez mérten kötünk meg.

Rajtunk keresztül a Föld több, mint 30 különböző pontján élhetitek át a szerelmeteket megkoronázó esküvői ceremóniát. Esküvőszervezésben való jártasságunkat mi sem bizonyítja jobban, mint az évente közel másfélszáz rajtunk keresztül kötött frigy. Az Amazon Travel 200 oldalas esküvői katalógusában az általunk fotózott fényképek alapján ti is megtalálhatjátok azt a helyszínt, amely méltó a meghitt pillanatok átéléséhez. Reméljük, hogy hamarosan elkészülő új esküvős weboldalunk egyedi tartalma, számtalan funkciója és ízléses hangulatvilága a ti tetszéseteket is elnyeri majd.

Számunkra fontos a ti boldogságotok! Tudjuk, hogy nincs két egyforma pár két egyforma elképzeléssel, ezért minden leendő férj és feleség kitűntetett figyelmet élvezhet nálunk. Egy előre egyeztett időpontban várunk benneteket egy személyes megbeszélésre, melynek során az utazás és a szállás részletein kívül leegyeztetjük az esküvői ceremónia kiegészítőit és remek ötletekkel, hasznos tanácsokkal látunk el benneteket az úti cél látványosságait, fakultatív programjait illetően.

S ha mindez nem lenne elég, akkor vegyétek igénybe a Magyarországon egyedülállónak számító új szolgáltatásunkat! Eddig is rendelkeztünk olyan desztinációkkal, ahol lehetőség nyílt helyben élő, magyarul beszélő asszisztens segítségével lebonyolítani az esküvőket, ám mivel óriási igény mutatkozik a magyar nyelven megtartott egzotikus menyegzőkre, ezért mostantól a kínálatunkban szereplő bármely külföldi úti cél elérhető magyar asszisztenciával – ezentúl, ha úgy kívánjátok, az esküvővel egybekötött nyaralásotok során, akár az utazás megkezdésétől egészen a végéig segítséget biztosítunk annak érdekében, hogy nektek csak a pihenésre és az esküvő legszebb pillanataira kelljen koncentrálnotok. Legfőbb célunk, hogy izgalom helyett örömteli izgatottsággal készülődjetek életetek egyik legfontosabb lépésének megtételére! Így azon túl, hogy a helyszínen a szertartással kapcsolatos összes elintéznivalóban, a ceremónia alatti tolmácsolásban számíthattok elhivatott kolléganőnkre, a repülőtéri becsekkolásánál, a szállodai transzfer esetében, a szállásotok elfoglalásánál és legapróbb kívánságaitok valóra váltása érdekében biztosítjuk nektek segítőkész, angolul és németül beszélő magyar asszisztensünket. Sőt, ha problémátok adódna elveszett poggyászt, avagy nem a foglalásnak megfelelő hotel-szolgáltatást érintően, akkor is nyugodtak lehettek, hiszen kolléganőnk veletek lesz és segít nektek a kellemetlenségek orvoslásában.

Bárhová is szeretnétek eljutni ezen a földkerekségen, forduljatok hozzánk bizalommal! Lelkes csapatunk egy része a főváros szívében, a Ferenc körúton várja a világ meghódítására készülőket, míg a team másik fele a Lurdy Házhoz közeli lakóövezetben elhelyezkedő, bensőségesen kialakított irodában fogadja a leendő arát és párját.

Amazon Travel-Álmokat Váltunk Valóra!

 

45393178_2003076216420463_3150309780917059584_o 5
 

6 2       2 2

3 2           4 2