Rólunk

Minden kislány arról álmodik, hogy eljön az a bizonyos szőke herceg a fehér lovon és elrabolja őt a szívével együtt, hogy aztán közösen vágtassanak a naplementében egészen az Óperenciás-tengerig… Később a kislányból felnőtt nő lesz, és egy szép napon (ha nem is fehér lovon) megérkezik A Férfi (aki lehet, hogy barna és nem szőke), és valóban elragadja a végzete asszonyának szívét, aki pedig titkon azt reméli, hogy a gyermekkori álmok egyszer valóra válnak…

 

És mi lennénk a legboldogabbak, ha álmaitok megvalósításában a segítségetekre lehetnénk. Évek óta Álmokat Váltunk Valóra, úgyhogy, ha ránk bízzátok azokat, akkor a lehető legjobb tudásunk és belátásunk szerint támogatjuk álmaitok megvalósulását – a védjegyünkké vált szlogenünk alapján bízhattok bennünk és szakértelmünkben!

Félre a fehér lóval, ehelyett inkább élvezzétek a napsütést a hófehér homokos tengerpartokon! Válogassatok az Óperenciás-tengerhez képest sokkal inkább elérhető úticéljaink közül! Pihenjetek a Seychelle-szigeteken a pálmafák árnyékában! Töltsétek el Tahitin a mézesheteket paradicsomi körülmények között! Fedezzétek fel egymásban a világot, járjátok be együtt a világot! Készen álltok?

Mi segítünk nektek a hozzátok és elképzeléseitekhez leginkább illő szállás- és szolgáltatás kiválasztásában, legyen szó akár a mesés Bora Boráról, a látnivalókban gazdag Mexikóról, vagy a kaszinók hazájáról, Las Vegasról! Lehetőséget kínálunk abban, hogy A NAGY NAP minden perce örömteli legyen!

A MUISZ tagjaként cégünk 21 éve készségesen áll a nyaralni vágyók szolgálatában. Törzsutasaink rendületlen bizalma és egyre bővülő köre erősíti bennünk a hitet, hogy a szeretettel és nagy odafigyeléssel végzett munkánkba fektetett energia megtérül. A két évtizede magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásunk vezetője, Vajda Ágnes, az igényesség mellett a folyamatos fejlődést és korszerűsítést szem előtt tartva mindent elkövet azért, hogy utasaink gyorsan jussanak a legjobb ajánlatok birtokába, egyszerűen és könnyedén tudjanak foglalni, és biztonságban érezzék magukat az üdülésük alatt.

Szervezetünk példátlan a szakmai elhivatottság gyakorlásában, ugyanis a férjemmel közös esküvőnket mi is egzotikus helyen tartottuk meg. Mivel mindketten szakmabeliek vagyunk, és imádunk utazni, így adott volt, hogy újra meg újra útra keljünk – a mi szervezésünkben megrendezésre kerülő esküvőkön kívül megannyi országban jártunk világszerte. A szállodai trendek megismerése mellett az eltérő kultúrák és a gasztronómiai különlegességek annyi élménnyel, olyan szintű ismeretanyaggal gazdagítottak bennünket, amelyek a munkánk során nélkülözhetetlenné váltak. Célunk az, hogy minden olyan helyet bejárjunk, ahol esküvőket bonyolítunk le – mára már elmondhatjuk, hogy kevesebb olyan úticél van, ahol még nem jártunk, mint olyan, ahol már igen.

Az Amazon Travel több éves szakmai tapasztalattal és ügyfélorientált hozzáállással a legmagasabb színvonalon, Németország legnagyobb touroperátorainak kiemelt partnereként képviseli a lehető legkedvezőbb ajánlatokat, és minden erőfeszítést megtesz azért, hogy az áhított nyaralás gondtalanul teljen. Ehhez olyan biztosítási megoldásokat ajánlunk a figyelmetekbe, melyeket a ti igényeitekhez mérten kötünk meg.

Rajtunk keresztül a Föld több mint 30 különböző pontján élhetitek át a szerelmeteket megkoronázó esküvői ceremóniát. Esküvőszervezésben való jártasságunkat mi sem bizonyítja jobban, mint az évente közel másfélszáz rajtunk keresztül kötött frigy. Az Amazon Travel 200 oldalas esküvői katalógusában az általunk fotózott fényképek alapján ti is megtalálhatjátok azt a helyszínt, amely méltó a meghitt pillanatok átéléséhez. Reméljük, hogy hamarosan elkészülő új esküvős weboldalunk egyedi tartalma, számtalan funkciója és ízléses hangulatvilága a ti tetszéseteket is elnyeri majd.

Számunkra fontos a ti boldogságotok! Tudjuk, hogy nincs két egyforma pár két egyforma elképzeléssel, ezért minden leendő férj és feleség kitüntetett figyelmet élvezhet nálunk. Előre egyeztett időpontban várunk benneteket személyes megbeszélésre, melynek során az utazás és a szállás részletein kívül leegyeztetjük az esküvői ceremónia kiegészítőit, és remek ötletekkel, hasznos tanácsokkal látunk el benneteket az úticél látványosságait, fakultatív programjait illetően.

S ha mindez nem lenne elég, akkor vegyétek igénybe a Magyarországon egyedülállónak számító új szolgáltatásunkat! Eddig is rendelkeztünk olyan desztinációkkal, ahol lehetőség nyílt helyben élő, magyarul beszélő asszisztens segítségével lebonyolítani az esküvőket, ám mivel óriási igény mutatkozik a magyar nyelven megtartott egzotikus menyegzőkre, ezért mostantól a kínálatunkban szereplő bármely külföldi úticél elérhető magyar asszisztenciával – ezentúl, ha úgy kívánjátok, az esküvővel egybekötött nyaralásotok során, akár az utazás megkezdésétől egészen a végéig segítséget biztosítunk annak érdekében, hogy nektek csak a pihenésre és az esküvő legszebb pillanataira kelljen koncentrálnotok. Legfőbb célunk, hogy izgalom helyett örömteli izgatottsággal készülődjetek életetek egyik legfontosabb lépésének megtételére! Így azon túl, hogy a helyszínen a szertartással kapcsolatos összes elintéznivalóban, a ceremónia alatti tolmácsolásban számíthattok elhivatott kolléganőnkre, a repülőtéri becsekkolásánál, a szállodai transzfer esetében, a szállásotok elfoglalásánál és legapróbb kívánságaitok valóra váltása érdekében biztosítjuk nektek segítőkész, angolul és németül beszélő magyar asszisztensünket. Sőt, ha problémátok adódna elveszett poggyászt, avagy nem a foglalásnak megfelelő hotel-szolgáltatást érintően, akkor is nyugodtak lehettek, hiszen kolléganőnk veletek lesz, és segít nektek a kellemetlenségek orvoslásában.

Bárhová is szeretnétek eljutni ezen a földkerekségen, forduljatok hozzánk bizalommal! 

Amazon Travel-Álmokat Váltunk Valóra!