Bora Bora

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa****

Szállás leírása

A hotel 80 szobát kínál. A vendégek rendelkezésére áll egy pénzváltó is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt. Vásárlási lehetőséget kínál egy ajándékbolt, valamint további butikok. A szállás területéhez tartozik egy kert is. A szállás rendelkezik továbbá TV-szobával és játszószobával. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

Szobák

A szobákat légkondicionáló berendezéssel, ventilátorral, nappalival és fürdőszobával szerelték fel. A legtöbb szobában erkély gondoskodik a kilátásról. A legtöbb szoba tengerre néző kilátást biztosít. Pótágy igényelhető. Ezen kívül van széf és minbár is. A minihűtő és a tea-/kávéfőző is az alapfelszereltség részét képezik. Rendelkezésre áll egy vasalókészlet is. A felszereltséget internet-hozzáférés, telefon, TV-készülék, rádió, CD-lejátszó, DVD lejátszó és WiFi egészíti ki. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó, fürdőkád és hidromasszázskád tartozik. A fürdőszobában található hajszárító és fürdőköpenyek a mindennapi kényelmet szolgálják. Családi szobát és nem dohányzó szobát is foglalható.

Sport és szabadidő

A hotel medencével és kültéri medencével várja a vendégeket. A vendégek zavartalan pihenéséről kényelmes nyugágyak és napernyők gondoskodnak. Aktív változatosságot nyújt számos sporttevékenység, amelyet a szálláson kínálnak. Rendelkezésre áll tenisz, boccia, strandröplabda, röplabda és minigolf, valamint felár ellenében horgászat és lovaglás. Különböző sporttevékenységekre is lehetőség van, köztük kedvelt vízi sportokat is kínálnak: vízi biciklizést, kenuzást, kajakozást és sznorizást, valamint felár ellenében vízisíelést, windszörfözést, jet-skyzést, katamaránozást és búvárkodást is. A szállás szabadidős kínálatához tartozik edzőterem, asztali tenisz és biliárd. A hotel számos wellness szolgáltatással, gyógyfürdővel, szaunával és gőzfürdővel, valamint felár ellenében masszázs kezelésekkel várja a vendégeket. A vendégek esti szórakozásáról élő zene gondoskodik. Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426

Ellátás

Foglalható félpanziós ellátás és teljes panziós ellátás. A vendégek eldönthetik, hogy a kínálatban szereplő étkezések közül melyiket választják.

Fizetési lehetőségek

A szálláson az alábbi kártyatípusokat fogadják el: American Express, Visa, JCB és MasterCard.

Álomesküvő a Bora Bora Pearl Beach szállodában!

 

"Aro Tai – The Beach Wedding" esküvői csomag
Esküvői csomag ár: 1 718 EUR/ pártól 

Fehér homok, színes virágok a talpatok alatt, kókuszpálmák és a legendás Mont Otemanu hegy a háttérben. El tudnál képzelni ennél tökéletesebb helyet a szerelmetek megünneplésére? A helyi fehér ’pareu’-ba öltözve fogtok megérkezni a ceremónia helyszínére polinéz kajakkal helyi dalokat hallgatva. A polinéz ceremóniamester megáldja szerelmeteket, amikor átadjátok egymásnak hagyományos füzérjeiteket és tahiti nevekkel keresztelnek benneteket. A táncosok és zenészek a tradicionális ’tifaifai’-val teszik teljessé ceremóniát. A parton egzotikus koktélokat szolgálnak fel. A szobában pedig gyümölcskosár és virágdekoráció vár benneteket.

Időtartama: 30 perc
Helyszín: tengerpart

Az esküvői csomag tartalma:

-Tengerparti ceremónia
-Virágdekoráció a tengerparton
-Polinéz ceremóniamester
-Táncosok és zenészek
-Esküvői bizonyítvány
-2 virágfüzér és korona
-2 esküvői ’pareu’ (jellegzetes helyi fehér kendő)
-2 esküvői koktél a strandon
-Virágágy a szobában
-Gyümölcskosár a szobában
-Romantikus vacsora a Tevairoa étteremben       

 

"Nati Hau – The Ultimate One" esküvői csomag
Esküvői csomag ár: 2 274 EUR/ pártól 

A ceremónia a tengerparton kerül megrendezésre. Kezdjétek ezt a különleges napot 50 perces páros masszázzsal a Spa-ban. A menyasszonyi csokrot, illetve a vőlegénykitűzőt a szobában készítik elő nektek. A készülődéshez saját, külön szobát kaptok. A ceremóniamester megáldja a szerelmeteket, miközben elmondjátok egymásnak a személyes fogadalmatokat és felhúzzátok a gyűrűt egymás ujjára. Ezenkívül kaptok egy szimbolikus esküvői bizonyítványt és egy gyönyörű tahiti gyöngyöt, amely őrzi e szép nap emlékét. Az ünneplést végül pezsgőköszöntővel és tortavágással koronázhatjátok meg.
A következő reggelen a szobátokban élvezhetitek a közös reggeliteket (vagy polinéz kajakkal, ha víz feletti bungalóban szálltok meg, vagy pedig szobaszervizzel a Garden Pool Villákba és a Beach Suits esetében)

Helyszín: tengerpart

Az esküvői csomag tartalma:

-Séta a bevonulón
-Szemelyre szabott fogadalmak
-Dekoráció
-Nem felekezeti lelkész a ceremóniára
-Ceremónia a tengerparton
-Menyasszonyi csokor és vőlegénykitűző
-Hagyományos esküvői zenék (CD vagy USB)
-Esküvői bizonyítvány és 1 tahiti feketegyöngy
-Pezsgőköszöntő és reggeli az ágyba (szobába)
-50 perces páros masszázs a Spa-ban
-Külön szoba a vőlegénynek a készülődésre

 

"Oa Oa-The Intimate One" esküvői csomag
Esküvői csomag ár: 1009 EUR/ pártól

A tengerparton színes virágok és kókuszpálmák között, a helyi ’pareu’-ba öltözve áld meg titeket a polinéz ceremóniamester, miközben átadjátok egymásnak a virágfüzéreket. A ceremónia végén tahiti névvel keresztelnek benneteket és megkapjátok esküvői bizonyítványt a ceremóniáról.
Időtartam: 10 perc

Helyszín: tengerpart

Az esküvői csomag tartalma:

-Virágdekoráció a tengerparton
-Polinéz ceremónia mester
-Esküvői ceremónia a tengerparton
-1 zenész
-2 virágfűzér és virágkorona
-2 db „pareo”
-1 romantikus vacsora a Tevaiora étteremben

 

„Parataito - The Heavenly One” Amerikai stílusú esküvői csomag
Esküvői csomag ár: 1079 EUR/ pártól

Nyugati stílusú esküvő a paradicsomban!
A ceremónia a szálloda tengerpartján kerül megrendezésre. A menyasszonyi csokrot és a vőlegénykitűzőt a szobában készítik elő a ceremóniát megelőzően. Amikor már elkészültetek, a ceremónia helyszínére sétáltok a bevonulón keresztül hagyományos dallamokat hallgatva. A ceremóniamester megáldja szerelmeteket, fogadalmat tesztek, és felhúzzátok a gyűrűt egymás ujjára. Megkapjátok az esküvői bizonyítványt és egy tahiti gyöngyöt emlékül erről a különleges pillanatról. Végül pedig pezsgőköszöntővel és tortavágással koronázzátok meg az ünneplést. A csomag tartalmaz egy 30 perces páros masszázst a Spa-ban, lehetővé téve, hogy élvezhessétek a spa lehetőségeit (szauna, relaxációs terek, öltözőszobák) egy teljes napon át az ott tartózkodás időtartama alatt.

Helyszín: tengerpart

Az esküvői csomag tartalma:

-Séta a bevonulón
-Nem felekezeti lelkész a ceremóniára
-Virágszirmokkal hintett sétány
-Menyasszonyi csokor
-Vőlegénykitűző
-Hagyományos esküvői zene (CD)
-Esküvői bizonyítvány
-Pezsgőköszöntő
-Esküvői torta
-1 Tahiti fekete igazgyöngy
-30 perces páros masszázs a Spa-ban

 

Hivatalos esküvő
Esküvői csomag ár: 1 137 Euró/pártól

Az esküvői csomag tartalma:

-Hivatalos esküvőhöz szükséges adminisztratív papírmunkában való közreműködés
-Publikáció a helyi sajtóban meghatározott időn belül a házassági szándékról (a francia törvények értelmében)
-A kért dokumentumok pontosságának vizsgálata fordító által
-A házasságkötési szertartás idejének egyeztetése a helyi hatóságokkal
-2 tanú biztosítása
-Fotós (30 db fotó)
-Vaitape Városháza díszítése virágokkal 
-Transzfer a Városházához és vissza

Ez az esküvői csomag önállóan, illetve más csomagokkal együtt is kérhető. Ugyanis a hivatalos esküvő a városházán zajlik.

 

"Rau Manu - Azonos neműek házassága" 
Esküvői csomag ár: 1 076 Euró/pártól

A ceremóniát az azonos nemű párok számára hozták létre. A többi ceremóniatípus nagy része kérésre adaptálható az azonos neműek házasságánál is. Hivatalos esküvő is lehetséges. A ceremónia a tengerparton kerül megrendezésre. Két kis menyasszonyi csokrot vagy vőlegénykitűzőt készítenek elő a szobában az ünnepséget megelőzően. Miután elkészültetek, hagyományos esküvői dallamokra vonulhattok be. A ceremóniamester vezényli az ünnepséget, miközben ti fogadalmat tesztek egymásnak és felhúzzátok egymás ujjára gyűrűiteket. Megkapjátok az esküvői bizonyítványt és két tahiti gyöngyöt emlékül erről a különleges pillanatról. Az ünnepséget végül pezsgőköszöntővel és tortavágással koronázhatjátok meg. A csomag tartalmaz egy 30 perces páros masszázst is a Spa-ban, lehetővé téve a spa egyéb lehetőségeinek használatát (szauna, relaxációs terek, öltözőszobák) egy teljes napra az ott tartózkodás alatt.

Helyszín: tengerpart

Az esküvői csomag tartalma:

-Nem felekezeti lelkész a ceremónia levezénylésére
-Virágszirmokkal hintett sétány
-2 vőlegénykitűző vagy 2 kis csokor
-Hagyományos esküvői zene (CD)
-Esküvői bizonyítvány
-Pezsgőköszöntő
-Esküvői torta
-2 tahiti gyöngy
-30 perces páros masszázs a Spa-ban

 

"Te Motu – The Private Islet" esküvői csomag
Esküvői csomag ár: 3 438 Euró/pártól

A hotelből Bora Bora ősi lagúnáján hajózhattok a kis különálló ’motu’ szigetre, amelyet az esemény tiszteletére díszítettek. Hagyományos fehér ’pareu’-ba öltözhettek, majd a polinéz ceremóniamester megáldja szerelmeteket, míg ti fogadalmat tesztek és átadjátok egymásnak a hagyományos virágfüzéreiteket. Megkapjátok az esküvői bizonyítványotokat és tahiti neveteket emlék gyanánt. Az ünnepséget dalok és táncok pecsételik meg. A ceremóniának ezzel még nincs vége, következik egy rövid út a lagúnán át, majd érkezés egy másik szigetecskére, ahol pezsgős tengerparti pikniken vehettek részt. Arra is marad időtök, hogy megmártózzatok a meleg vízben és búvárkodjatok Bora Bora leggyönyörűbb koralljai közt, mielőtt visszatértek a szállodába.

Egész napos esküvő: kb. 6 óra
Ceremónia időtartama: 30 perc
Helyszín: a ’motu’-n (kis privát sziget)

Az esküvői csomag tartalma:

-Ceremónia egy privát ’motu’ szigeten
-Virágdekoráció a tengerparton
-Polinéz ceremóniamester
-Zenészek és táncosok
-Esküvői bizonyítvány
-2 virágfüzér és korona
-2 ’pareu’ (hagyományos, helyi fehér kendő)
-Barbecue piknik
-1 üveg pezsgő
-Búvárkodás a korallok között
-Hajókázás

 

 

Az itt található árak a megadott célterületen az esküvői csomagokra vonatkoznak. Repülőjegy, szállás és transzfer árakkal kapcsolatba édeklődjön irodánkban!
evelin@amazontravel.hu

Esküvői információk, fontos tudnivalók!

Szimbolikus esküvő és fogadalom megújítás esetén csak az érvényes útlevelek szükségesek, melynek hazautazást követően 6 hónapig érvényesnek kell lennie.
 

Hivatalos esküvő esetén:

Szükséges dokumentumok:

-ÚTLEVELEK másolata és annak FRANCIA NYELVRE való hivatalos fordítása igazolással együtt eredetiben.
-EREDETI születési anyakönyvi kivonatokról készült EREDETI igazolás, amit a MAGYAR HATÓSÁGTÓL kell kérni (állandó lakhely szerinti) friss dátummal, ezt is kell franciára hivatalosan lefordítatni és küldeni.
-Igazolás a lakhelyről és azt franciára hivatalosan lefordítani. Ez is friss dátummal kell, tehát ezért kell a külön igazolás és nem elég a lakcím kártya.
-Családi Állapot igazolás, ha elváltak / vagy ha özvegyek/ akkor kell a hivatalos váló levél vagy halotti bizonyítvány francia fordítása.
-Ha házassághoz külön kívánnak kötni házastársi vagyonnyilatkozati -megosztási szerződést, akkor az is kell eredetiben, meg a hivatalos francia fordítása.
-Tanúk útlevelének másolata és annak FRANCIÁRA való hivatalos fordítása is szüksége (ha nem kinti tanút kérnek, hanem itthonról mennek).
-Házasulandóknak kell azt is tisztázni hogy a FRANCIA POLINÉZ HATÓSÁGOK által kiadott Francia nyelvű házasság levelet itthon hogyan és miféleképpen tudják beíratni és hivatalossá tenni.

Fontos információk:
Az esküvő napja előtt 40 nappal legkésőbben meg kell, hogy kapjanak kint minden dokumentumot itthonról. Eredetiben futárszolgálattal kell kiküldeni az alábbiakat. Mielőtt feladják eredetiben mindent be is kell szkennelni.

Ajánlatkérés