Bora Bora

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa****

Szállás leírása

A hotel 80 szobát kínál. A vendégek rendelkezésére áll egy pénzváltó is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt. Vásárlási lehetőséget kínál egy ajándékbolt, valamint további butikok. A szállás területéhez tartozik egy kert is. A szállás rendelkezik továbbá TV-szobával és játszószobával. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

Szobák

A szobákat légkondicionáló berendezéssel, ventilátorral, nappalival és fürdőszobával szerelték fel. A legtöbb szobában erkély gondoskodik a kilátásról. A legtöbb szoba tengerre néző kilátást biztosít. Pótágy igényelhető. Ezen kívül van széf és minbár is. A minihűtő és a tea-/kávéfőző is az alapfelszereltség részét képezik. Rendelkezésre áll egy vasalókészlet is. A felszereltséget internet-hozzáférés, telefon, TV-készülék, rádió, CD-lejátszó, DVD lejátszó és WiFi egészíti ki. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó, fürdőkád és hidromasszázskád tartozik. A fürdőszobában található hajszárító és fürdőköpenyek a mindennapi kényelmet szolgálják. Családi szobát és nem dohányzó szobát is foglalható.

Sport és szabadidő

A hotel medencével és kültéri medencével várja a vendégeket. A vendégek zavartalan pihenéséről kényelmes nyugágyak és napernyők gondoskodnak. Aktív változatosságot nyújt számos sporttevékenység, amelyet a szálláson kínálnak. Rendelkezésre áll tenisz, boccia, strandröplabda, röplabda és minigolf, valamint felár ellenében horgászat és lovaglás. Különböző sporttevékenységekre is lehetőség van, köztük kedvelt vízi sportokat is kínálnak: vízi biciklizést, kenuzást, kajakozást és sznorizást, valamint felár ellenében vízisíelést, windszörfözést, jet-skyzést, katamaránozást és búvárkodást is. A szállás szabadidős kínálatához tartozik edzőterem, asztali tenisz és biliárd. A hotel számos wellness szolgáltatással, gyógyfürdővel, szaunával és gőzfürdővel, valamint felár ellenében masszázs kezelésekkel várja a vendégeket. A vendégek esti szórakozásáról élő zene gondoskodik. Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426

Ellátás

Foglalható félpanziós ellátás és teljes panziós ellátás. A vendégek eldönthetik, hogy a kínálatban szereplő étkezések közül melyiket választják.

Fizetési lehetőségek

A szálláson az alábbi kártyatípusokat fogadják el: American Express, Visa, JCB és MasterCard.

Álomesküvő a Bora Bora Pearl Beach szállodában!
 

"Oa Oa-The Intimate One" esküvői csomag
Esküvői csomag ár: 930 EUR/ pártól

Esküvői csomag Tartalma:
-virágdekoráció a tengerparton
-polinéz ceremónia mester
-esküvői ceremónia a tengerparton
-1 zenész
-2 virágfűzér és virágkorona
- 2 db „pareo”
-1 romantikus vacsora a Tveaiora étteremben

 

„Parataito The Heavenly One” Amerikai stílusú esküvői csomag
Esküvői csomag ár: 976 EUR/ pártól

Esküvői csomag Tartalma:
-Nem hivatalos szertartásvezető a ceremónián
-ceremónia a tengerparton
-esküvői virágokkal díszitett sétány
-menyasszonyi csokor
- vőlegénykitűző
-hagyományos esküvői zene (CD-ről)
-esküvői tanúsítvány
-pezsgős tószt
-esküvői torta
-1 Tahiti fekete igazgyöngy
-30 perces páros masszázs a Spa-ban

 

Hivatalos esküvő
Esküvői csomag ár: 1 047 Euró/pártól

Esküvői csomag tartalma:

  • Segítség az összes adminisztratív papírmunka előkészítésében, amelyek a legális esküvőhöz szükségesek Bora Bora szigetén
  • A dokumentumok pontosságának ellenőrzése
  • A házassági szándékok publikálása a felállított időkereten belül a helyi sajtóban ( ahogy a Francia törvény megköveteli )
  • A házasságkötési szertartás idejének egyeztetése a helyi hatóságokkal
  • A 2 szükséges tanú biztosítása
  • 30db fénykép egy CD-n amit egy profi fotós készít
  • Városháza kidíszítése virágokkal
  • Szállítás a Hotel és a Városháza közt
  • Miden egyéb szükséges előkészület a szertartáshoz mint például: Videós, Tahiti énekesek, kórus, stb.

Ez a csomag lefoglalható önállóan, vagy kombinálható más esküvői csomagokkal.
Itt nincs benne a tengerparti ceremónia! Ezért érdemes a szimbolikus csomaggal kombinálni…

 

Esküvői információk, fontos tudnivalók!

Szimbolikus esküvő és fogadalom megújítás esetén csak az érvényes útlevelek szükségesek, melynek hazautazást követően 6 hónapig érvényesnek kell lennie.
 

Hivatalos esküvő esetén:

Szükséges dokumentumok:

-ÚTLEVELEK másolata és annak FRANCIA NYELVRE való hivatalos fordítása igazolással együtt eredetiben.
-EREDETI születési anyakönyvi kivonatokról készült EREDETI igazolás, amit a MAGYAR HATÓSÁGTÓL kell kérni (állandó lakhely szerinti) friss dátummal, ezt is kell franciára hivatalosan lefordítatni és küldeni.
-Igazolás a lakhelyről és azt franciára hivatalosan lefordítani. Ez is friss dátummal kell, tehát ezért kell a külön igazolás és nem elég a lakcím kártya.
-Családi Állapot igazolás, ha elváltak / vagy ha özvegyek/ akkor kell a hivatalos váló levél vagy halotti bizonyítvány francia fordítása.
-Ha házassághoz külön kívánnak kötni házastársi vagyonnyilatkozati -megosztási szerződést, akkor az is kell eredetiben, meg a hivatalos francia fordítása.
-Tanúk útlevelének másolata és annak FRANCIÁRA való hivatalos fordítása is szüksége (ha nem kinti tanút kérnek, hanem itthonról mennek).
-Házasulandóknak kell azt is tisztázni hogy a FRANCIA POLINÉZ HATÓSÁGOK által kiadott Francia nyelvű házasság levelet itthon hogyan és miféleképpen tudják beíratni és hivatalossá tenni.

Fontos információk:
Az esküvő napja előtt 40 nappal legkésőbben meg kell, hogy kapjanak kint minden dokumentumot itthonról. Eredetiben futárszolgálattal kell kiküldeni az alábbiakat. Mielőtt feladják eredetiben mindent be is kell szkennelni.

Ajánlatkérés