Bora Bora

Intercontinental Resort & Thalasso Spa

Szállás leírása

Összesen 83 szobát kínálnak a vendégeknek. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A vendégeket egy étterem és egy étkező várja. Vásárlási lehetőséget kínál egy ajándékbolt, valamint további butikok. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Rendelkezésre áll bébiszitter-szolgáltatás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás.

Szobák

Légkondicionáló berendezéssel, ventilátorral, nappalival és fürdőszobával felszerelt szobák is vannak. A legtöbb szoba felszereltségét terasz egészíti ki, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt. A legtöbb szoba tengerre néző kilátást biztosít. A vendégek pihentető alvásáról egy king size ágy gondoskodik. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. Van továbbá egy széf és felár ellenében a minibár is rendelkezésre áll. A minihűtő és a tea-/kávéfőző az alapfelszereltség részét képezik. Rendelkezésre áll egy vasalókészlet is. Internet-hozzáférés, egy telefon, egy TV-készülék, egy CD-lejátszó, egy DVD lejátszó és WiFi is a vendégek kényelmét szolgálja a nyaralás alatt. A szobákban szobapapucs is található. A fürdőszobában zuhanyzó található. A fürdőszobában található hajszárító és fürdőköpenyek a mindennapi kényelmet szolgálják. A szálloda nem dohányzó szobákkal is rendelkezik.

Sport és szabadidő

A létesítmény többek között egy medencét és egy kültéri medencét kínál a forró nyári napokon. A mozgásra vágyók az alábbi lehetőségek közül választhatnak: kerékpározás/ mountain bike-ozás, tenisz és strandröplabda. A vízi sportok kedvelőit vízisíelés, jet-skyzés, vízi biciklizés, vitorlázás, katamaránozás, kajakozás, sznorizás és aqua-fitness várja. A vendégek fittségéről egy edzőterem gondoskodik. Az üdülőterület számos wellness szolgáltatással, gyógyfürdővel, szépségszalonnal, masszázs kezelésekkel, thalassoterápiával és fiatalító kezeléssel, valamint felár ellenében szaunával várja a vendégeket. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426

Ellátás

Foglalható félpanziós ellátás és teljes panziós ellátás. Reggeli, ebéd és vacsora külön is szerepel a kínálatban.

Hagyományos tengerparti ceremónia
Esküvői csomag ár: 2600 EUR/ pártól

A polinéz hagyományos esküvő egy privát fehérhomokos tengerparton kerül megrendezésre színes virágok és pálmafák között. A villátokban táncosok ’pareu’-ba öltöztetnek benneteket. Egy külön erre az alkalomra kidíszített csónak fog felvenni titeket a villátoknál és visz el a ceremónia helyszínére, ahol a lelkész, a táncosok és a zenészek várnak rátok. Amikor megérkeztek a strandra, meghalljátok az összetéveszthetetlen ’Pu’-t (a kagylók hangja). A lelkész összead benneteket a polinéz hagyományoknak megfelelően tahiti nyelven. Egy ’Auti’-val (megszentelt kókuszlevél) köti össze kezeteket, és tengervízzel áldja meg az egyesüléseteket jelképezve. Ezután átadja a virágfüzéreket és koszorúkat, amelyeket egymásnak adtok a fogadalomtétellel együtt. A lelkész polinéz nevekkel keresztel titeket és megkapjátok esküvői bizonyítványotokat. A táncosok hagyományos „tifaifai”-val (polinéz hagyományos esküvői lepel) vesznek körül titeket, amely az egyesüléseteket szimbolizálja, ezt pedig a lelkész áldása követi. Végül bevezetnek a polinéz táncok világába, amit kókuszban felszolgált itallal a kezetekben élvezhettek.

Ezután visszakísérnek a villába, ahol esküvői tortával és egy üveg pezsgővel ünnepelhettek

Az esküvői csomag tartalma:

-Esküvői koordinátor
-Ceremóniamester
-Zenészek és táncosok
-Hagyományos dekoráció a tengerparton kókuszpálmával és virágokkal
-’Pareu’ öltözékként a párnak (ha a saját esküvői ruhájukat szeretnék viselni, a ’pareu’-t ajándékba kapják)
-2 fehér virágkoszorú és füzér
-Menyasszonyi csokor trópusi virágokkal
-Vőlegénykitűző
-“Tapa” esküvői bizonyítvány
-2 ital kókuszban felszolgálva

Szolgáltatások a villában a ceremónia után:

-Romantikus atmoszféra virágággyal
-Különlegesen előkészített, elrendezett terasz
-Esküvői torta
-1 üveg pezsgő

 

Chapel Ceremony
Esküvői csomag ár: 2600 EUR/ pártól

A ceremóniát az exkluzív üvegpadlójú kápolnában bonyolítják le, amely a különleges Mont Otemanu hegy előtt található. Az esküvői koordinátorotok a kápolnába kísér benneteket. A kápolna előtt a lelkész üdvözöl titeket ukulele és polinéz szerelmes dalokkal a háttérben, táncosok kíséretében. A hagyományoknak megfelelően a ceremóniamester ’Auti’ levelekkel, tengervízzel, virágfüzérekkel, koronákkal és ’tifaifai’-val, az egyesülés polinéz szimbólumaival áld meg benneteket. Ezután polinéz nevekkel keresztel meg és megkapjátok a ’Tapa’ esküvői bizonyítványotokat.

Az esküvő után helyi emberek adnak elő nektek tipikus polinéz dalokat és táncokat, ezzel ünnepelve meg szerelmeteket. Ezután visszakísérnek benneteket a villátokba, amelynek teraszán romantikus atmoszférát teremtve esküvői tortát és egy üveg pezsgőt találtok felszolgálva.

Az esküvői csomag tartalma:

-Esküvői koordinátor
-Ceremóniamester
-Zenészek és táncosok
-Virágdekoráció a kápolnában
-’Pareu’-k a pároknak hagyományos öltözékként (ha a saját esküvői ruhájukat szeretnék viselni, a pareu-t ajándékba kapják)
-2 fehér virágkoszorú és füzér
-Menyasszonyi csokor trópusi virágokkal
-Vőlegénykitűző
-“Tapa” esküvői bizonyítvány

Szolgáltatások a villában a ceremónia után:

-Romantikus atmoszféra virágággyal
-Különlegesen előkészített, elrendezett terasz
-Esküvői torta
-1 üveg pezsgő

 

Intimate Blessing
Esküvői csomag ár:1640 EUR/ pártól

Ez a ceremónia tökéletes választás lehet a szerelmüket meghitt körülmények között ünnepelni kívánó pároknak. Két idilli helyszínt személyre szabottan készítenek elő nektek: Blue Lagoon Chapel-t és egy privát fehérhomokos tengerparti részt a szálloda területén. Amikor megérkeztek a ceremónia helyszínére, és meghalljátok az összetéveszthetetlen ’Pu’-t (a kagylók hangja). A lelkész polinéz esküvői szimbólumokat alkalmazva bonyolítja le a ceremóniát. A végső tradicionális áldást egy megszentelt ’Auti’ levéllel kapjátok, miközben megcsókoljátok egymást.

Az esküvői csomag tartalma:

-Esküvői koordinátor
-Ceremóniamester
-2 fehér füzér és koszorú
-Menyasszonyi csokor trópusi virágokkal
-Vőlegénykitűző
-„Tapa“ esküvői bizonyítvány
-Fél üveg pezsgő

 

Ocean Intimate Blessing
Esküvői csomag ár: 1660 EUR/ pártól

Ezt a szertartást azoknak a pároknak ajánljuk, akik meghitt, ám mégis exkluzív pillanatot szeretnének átélni. A ceremónia helyszínéül a sziget egyik legkülönlegesebb szirtje szolgál. Mindössze a két fenséges sziget, a Tahaa és a Raiaitea lesznek tanúi a ti kis pillanatotoknak. Erre a különleges helyre az igazi, tradicionális ’Pu’ hang kíséretében érkeztek meg, ahol a lelkész üdvözöl benneteket és levezényli a szertartást polinéz esküvői szimbólumokat használva. A végső hagyományos áldást egy megszentelt ’Auti’ levéllel kapjátok, miközben megcsókoljátok egymást. Az örökre szóló egyesülésetek szimbólumaként virágokat dobtok az óceánba. Visszakísérnek benneteket a bungalótokba, ahol a villa üvegpadlóján fél üveg pezsgőt szolgálnak fel nektek.

Az esküvői csomag tartalma:

-Esküvői koordinátor
-Ceremóniamester
-2 fehér virágfüzér és koszorú
-Virágszirmok
-Vőlegénykitűző
-“Tapa” esküvői bizonyítvány
-Fél üveg pezsgő

Szolgáltatás a villában a ceremónia után:

-Romantikus atmoszféra virágággyal
-Különlegesen előkészített, elrendezett terasz
-Esküvői torta
-1 üveg pezsgő

 

Fogadalommegújítási ceremónia
Esküvői csomag ár: 1735 EUR/ pártól

A ceremónia kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnék megerősíteni szerelmüket a boldogító igen újbóli kimondásával. A hagyományos ’Pu’ hang kíséretében egy polinéz kajakkal juttok el a privát fehér homokos tengerpartra, ahol a ceremóniát lebonyolítják. Ott a lelkész és egy szerelmes dalokat játszó helyi zenész üdvözöl benneteket. A polinéz hagyományoknak megfelelően a ceremóniamester megáld titeket hagyományos polinéz esküvői szimbólumokat használva. Átadjátok egymásnak a virágfüzéreket és koronákat, majd a lelkész egyedi polinéz nevekkel keresztel el titeket, mialatt ukulele hangját élvezhetitek. Ezután visszakísérnek benneteket a bungalótokba, ahol a villa üvegpadlóján fél üveg pezsgőt szolgálnak fel nektek.

Az esküvői csomag tartalma:

-Esküvői koordinátor
-Ceremóniamester
-Egy ukulele zenész
-Két fehér virágfüzér és koszorú
-Esküvői csokor trópusi virágokkal
-Vőlegénykitűző
-”Tapa” esküvői bizonyítvány
-Fél üveg pezsgő

 

 

 

Deep blue esküvői csomag
Esküvői csomag ár: 3990 EUR/ pártól  

Képzeljétek csak el, hogy ezt a csodálatos napot különleges kezelésekkel kezdhetitek a Deep Ocean Spa-ban. Ezeket a relaxációs spa pillanatokat az üvegpadlójú exkluzív kápolnában folytathatjátok, amely a Mont Otemanuval szemben helyezkedik el. Az esküvői koordinátor a kápolnához kísér, ahol a lelkész üdvözöl titeket, miközben ukulele és polinéz szerelmes dalok szólnak a háttérben, amelyet zenészek és táncosok adnak elő a kápolna előtt.
A hagyományoknak megfelelően a ceremóniamester ’Auti’ levéllel, tiszta tengervízzel, virágfüzérekkel és koszorúkkal és ’Tifaifai’-val, a polinéz esküvő szimbólumaival áldja meg szerelmeteket. Majd polinéz nevekkel keresztelnek benneteket és megkapjátok ’Tapa’ esküvői bizonyítványotokat.
Az esküvő után a helyiek tipikus polinéz táncokat és dalokat adnak elő nektek. Ezután visszakísérnek titeket a villátokba, amelynek teraszán esküvői tortát és egy üveg pezsgőt szolgálnak fel nektek. A nap végén igazi romantikus élményben lehet részetek. A vacsorát privát fehér homokos strandon szolgálják fel, kilátással a Mont Otemanu-ra. A személyzet ekkor magatokra hagy titeket, hogy bensőséges körülményeket teremtsenek a gourmet vacsorához és egy üveg pezsgőhöz, amelyet gyertyákkal, virágokkal, a tűz mellett élvezhettek.

Deep Ocean Spa program:

-Aromaterápiás páros fürdő
-Arckezelés
-Relaxációs tesztmasszázs (25 min)
-Fél napos hozzáférés az összes lehetőséghez

Szolgáltatás a villában a ceremónia után:

-Romantikus atmoszféra virágággyal
-Különlegesen előkészített, elrendezett terasz
-Esküvői torta
-1 üveg pezsgő

Romantikus gourmet vacsora a tengerparton:

-Bensőséges vacsora a csillagok alatt
-Romantikus atmoszféra és dekoráció
-4 fogásos gourmet menü
-1 üveg pezsgő

 

A hivatalos esküvői ceremónia
Esküvői csomag ár: 2100 EUR/ pártól

A hivatalos esküvői csomag tartalma:

-Esküvői koordinátor közreműködése a papírmunka során
-Előzetes találkozók a párral érkezéskor
-Hivatalos esküvői ceremónia koordinációja a City Hall-ban a személyi esküvői koordinátorral
-2 tanú
-1 tolmács
-Menyasszonyi csokor trópusi virágokkal
-Vőlegénykitűző
-2 fehér virágfüzér
-Csónakos transzfer a szálloda és a városközpont között
-Fél üveg pezsgő a csónakon felszolgálva a városközpontból hotelba vezető úton

 

Kiegészítő szolgáltatások:

Romantikus vacsorák:

-„Romance Turquoise” vacsora                                  511 EUR-tól
-Gourmet vacsora a villában                                       636 EUR-tól
-Tengerparti vacsora                                                    636 EUR-tól

 

Fotócsomagok:

-100 db-os fotócsomag                                                660 EUR-tól
-150 db-os fotócsomag                                                 900 EUR-tól
-200 db-os fotócsomag                                                1300 EUR-tól
 

 

Videócsomagok:

-1 órás videó (első pillantás és a ceremónia)             664 EUR-tól
-3 órás videó (ceremónia előtti jelenetek)                  930 EUR-tól
-5 órás video (2 ceremóniára)                                     1223 EUR-tól

 

Beauty csomagok:

-Fodrász és sminkes                                                     390 EUR-tól
-Fél napos fodrász és sminkes                                    610 EUR-tól
-Férfifodrász                                                                     70 EUR-tól

 

Az itt található árak a megadott célterületen az esküvői csomagokra vonatkoznak. Repülőjegy, szállás és transzfer árakkal kapcsolatba édeklődjön irodánkban!
evelin@amazontravel.hu

Esküvői információk, fontos tudnivalók!

Szimbolikus esküvő és fogadalom megújítás esetén csak az érvényes útlevelek szükségesek, melynek hazautazást követően 6 hónapig érvényesnek kell lennie.
 

Hivatalos esküvő esetén:

Szükséges dokumentumok:

-ÚTLEVELEK másolata és annak FRANCIA NYELVRE való hivatalos fordítása igazolással együtt eredetiben.
-EREDETI születési anyakönyvi kivonatokról készült EREDETI igazolás, amit a MAGYAR HATÓSÁGTÓL kell kérni (állandó lakhely szerinti) friss dátummal, ezt is kell franciára hivatalosan lefordítatni és küldeni.
-Igazolás a lakhelyről és azt franciára hivatalosan lefordítani. Ez is friss dátummal kell, tehát ezért kell a külön igazolás és nem elég a lakcím kártya.
-Családi Állapot igazolás, ha elváltak / vagy ha özvegyek/ akkor kell a hivatalos váló levél vagy halotti bizonyítvány francia fordítása.
-Ha házassághoz külön kívánnak kötni házastársi vagyonnyilatkozati -megosztási szerződést, akkor az is kell eredetiben, meg a hivatalos francia fordítása.
-Tanúk útlevelének másolata és annak FRANCIÁRA való hivatalos fordítása is szüksége (ha nem kinti tanút kérnek, hanem itthonról mennek).
-Házasulandóknak kell azt is tisztázni hogy a FRANCIA POLINÉZ HATÓSÁGOK által kiadott Francia nyelvű házasság levelet itthon hogyan és miféleképpen tudják beíratni és hivatalossá tenni.

Fontos információk:
Az esküvő napja előtt 40 nappal legkésőbben meg kell, hogy kapjanak kint minden dokumentumot itthonról. Eredetiben futárszolgálattal kell kiküldeni az alábbiakat. Mielőtt feladják eredetiben mindent be is kell szkennelni.

Ajánlatkérés