Tahiti

InterContinental Tahiti Resort & Spa****

Szállás leírása

A vendégek 253 szobában kerülnek elhelyezésre. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt. Vásárlási lehetőséget kínál egy ajándékbolt, valamint további butikok. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. A kínálathoz tartozik bébiszitter-szolgáltatás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

Szobák

A szálláshelyen a szobák légkondicionáló berendezéssel, ventilátorral, nappalival, konyhával és fürdőszobával vannak felszerelve. A legtöbb szoba alapfelszereltségéhez erkély is tartozik. A legtöbb szoba tengerre néző kilátást biztosít. A szobák egy king size ággyal és egy kihúzható kanapéval rendelkeznek. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. Ezen kívül egy széf és egy íróasztal, és felár ellenében egy minibár is rendelkezésre áll. Az alapfelszereltséghez tartozik egy tea-/kávéfőző is. Rendelkezésre áll egy vasalókészlet is. Internet-hozzáférés, egy telefon, egy TV-készülék, egy CD-lejátszó, egy DVD lejátszó és WiFi is a vendégek kényelmét szolgálja a nyaralás alatt. A szobákban szobapapucs is található. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó és fürdőkád tartozik. A fürdőszobában található hajszárító és fürdőköpenyek a mindennapi kényelmet szolgálják. Nem dohányzó szobát és dohányzó helyiséget is foglalható.

Sport és szabadidő

A hotel medencével és kültéri medencével várja a vendégeket. A napozóteraszon ernyőkkel ellátott kényelmes nyugágyak várják a napozni vágyókat. A tökéletes kikapcsolódásról a medencerészlegen található pezsgőfürdő gondoskodik. A mozgásra vágyók az alábbi lehetőségek közül választhatnak: tenisz és röplabda. A külső szervezésű kínálatban szerepel horgászat. Különböző sporttevékenységekre is lehetőség van, köztük kedvelt vízi sportokat is kínálnak: vízisíelés, windszörfözés, jet-skyzés, kenuzás, kajakozás, sznorizás, búvárkodás és aqua-fitness, valamint felár ellenében vitorlázás is várja a vendégeket. A vendégeket szabadidejükben edzőterem, valamint felár ellenében tollaslabda pálya és biliárd várja. A wellnessrészleg gyógyfürdővel várja vendégeit. Gyerekeknek szóló szórakoztató programokat is kínálnak. Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426

Ellátás

Foglalható félpanziós ellátás és teljes panziós ellátás. Ezen kívül reggeli és vacsora külön is foglalható.

Hagyományos ceremónia
Esküvői csomag ár: 1367 EUR/ pártól

Helyszín: Motu Iti sziget a lagúna közepén
Időtartam: 40 perc

A pár hagyományos tahiti öltözékbe bújhat. A vőlegény hagyományos polinéz hajóval érkezik, miközben a menyasszonyt polinéz táncosok kísérik a szobából egyenesen a kis szigetre. A párt hagyományos zenével és ukulelével köszöntik, majd az oltárhoz kísérik őket, ahol a lelkész várja őket.  Polinéz hagyományoknak megfelelően, polinéz esküvői szimbólumokat alkalmaznak az esketés során. A pár átadja egymásnak fogadalmukat szimbolizáló virágfüzéreket és virágkoszorúkat. Ezután megkapják jelképes polinéz neveiket, esküvői bizonyítványukat. A ’motu’-t elhagyva polinéz táncosok tradicionális ’tifaifai’-val ölelik körül a párt, amely szintén egy esküvői szimbólum a polinéz hagyományokban és táncműsorral zárják az ünnepséget, mialatt egy-egy kókuszdióban felszolgált ’Maitai’ koktélt fogyaszthatnak el. Ezután visszakísérik a párt a szobájukba, ahol egy üveg pezsgő várja őket.

Az esküvői csomag tartalma:

-Esküvői koordinátor
-Lelkész
-Polinéz trió és 8 táncos
-Virágdekoráció
-Hagyományos öltözék
-3 ’pareo’ öltözékként a párnak
-2 virágfüzér és koszorúk
-Menyasszonyi csokor
-2 tahiti puncs kókuszban felszolgálva
-’Tapa’ esküvői bizonyítvány
-1 üveg pezsgő

 

„Royal Ceremony” csomag
Esküvői csomag ár: 1968 EUR/ pártól

Helyszín: fő ’motu’ sziget, amely a Moorea-ra néz
Időtartam: 60 perc

A pár hagyományos ’pareo’ öltözékbe bújhat. A vőlegény hagyományos polinéz hajóval érkezik, miközben a menyasszonyt polinéz táncosok kísérik a szobából egyenesen a kis szigetre. A párt hagyományos zenével és ukulelével köszöntik, majd az oltárhoz kísérik őket, ahol a lelkész várja őket.  Polinéz hagyományoknak megfelelően, polinéz esküvői szimbólumokat alkalmaznak az esketés során. A pár átadja egymásnak fogadalmukat szimbolizáló virágfüzéreket és virágkoszorúkat. Ezután megkapják jelképes polinéz neveiket, esküvői bizonyítványukat. A ’motu’-t elhagyva polinéz táncosok tradicionális ’tifaifai’-val ölelik körül a párt, amely szintén egy esküvői szimbólum a polinéz hagyományokban és táncműsorral zárják az ünnepséget, mialatt egy-egy kókuszdióban felszolgált ’Maitai’ koktélt fogyaszthatnak el. Ezután visszakísérik a párt a szobájukba, ahol egy üveg pezsgő várja őket.

Az esküvői csomag tartalma:

-Esküvői koordinátor
-Lelkész
-Polinéz trió és 14 táncos
-Virágdekoráció
-Hagyományos öltözék
-3 ’pareo’ öltözékként a párnak
-2 virágfüzér és koszorúk
-Menyasszonyi csokor
-2 tahiti puncs kókuszban felszolgálva
-’Tapa’ esküvői bizonyítvány
-1 üveg pezsgő
-Esküvői torta

 

Fogadalommegújítási ceremónia
Ár lekérés szerint

Helyszín: a kis Lotus ’motu’ szigeten
Időtartam: 15 perc

A párt a szobájukban helyi fehér ’paro’-ba öltöztetik. Az esküvői koordinátor ezután a ceremónia helyszínére kíséri őket, ahol a ceremóniamester és egy helyi zenész köszönti őket. A fogadalommegújítási ceremóniát polinéz hagyományoknak megfelelően bonyolítják le. A pár ezután átadja egymásnak a virágfüzéreket és virágkoszorúkat és polinéz nevekkel kereszteli őket. Ezután tradicionális ’Tifaifai’ esküvői lepellel ölelik körül a párt és a lelkész ukulele-szó mellett megáldja őket.

Helyszín: kis Lotus ’motu’ sziget
Időtartam: 15 perc

Az esküvői csomag tartalma:

-Ceremóniamester (polinéz lelkész)
-Egy helyi zenész
-’Pareo’ öltözéknek (ha saját ruhájukat akarják felvenni, a ’pareo’-t ajándékba kapják)
-Két virágfüzér és koszorú
-Menyasszonyi csokor
-’Tapa’ esküvői bizonyítvány

 

Hivatalos esküvő
Esküvői csomag ár: 1170 EUR/ pártól

-Asszisztencia a hivatalos esküvőhöz szükséges papírmunkában
-
Szemelyre szóló üdvözlés a hotelban
-Esküvői koordinátor az esküvő napján
-2 tanú
-1 tolmács

 

 

Az itt található árak a megadott célterületen az esküvői csomagokra vonatkoznak.
Repülőjegy, szállás és transzfer árakkal kapcsolatban érdeklődjön irodánkban!
evelin@amazontravel.hu

Esküvői információk, fontos tudnivalók!

Szimbolikus esküvő és fogadalom megújítás esetén csak az érvényes útlevelek szükségesek, melynek hazautazást követően 6 hónapig érvényesnek kell lennie.
 

Hivatalos esküvő esetén:

Szükséges dokumentumok:

-ÚTLEVELEK másolata és annak FRANCIA NYELVRE való hivatalos fordítása igazolással együtt eredetiben.
-EREDETI születési anyakönyvi kivonatokról készült EREDETI igazolás, amit a MAGYAR HATÓSÁGTÓL kell kérni (állandó lakhely szerinti) friss dátummal, ezt is kell franciára hivatalosan lefordítatni és küldeni.
-Igazolás a lakhelyről és azt franciára hivatalosan lefordítani. Ez is friss dátummal kell, tehát ezért kell a külön igazolás és nem elég a lakcím kártya.
-Családi Állapot igazolás, ha elváltak / vagy ha özvegyek/ akkor kell a hivatalos váló levél vagy halotti bizonyítvány francia fordítása.
-Ha házassághoz külön kívánnak kötni házastársi vagyonnyilatkozati -megosztási szerződést, akkor az is kell eredetiben, meg a hivatalos francia fordítása.
-Tanúk útlevelének másolata és annak FRANCIÁRA való hivatalos fordítása is szüksége (ha nem kinti tanút kérnek, hanem itthonról mennek).
-Házasulandóknak kell azt is tisztázni hogy a FRANCIA POLINÉZ HATÓSÁGOK által kiadott Francia nyelvű házasság levelet itthon hogyan és miféleképpen tudják beíratni és hivatalossá tenni.

Fontos információk:
Az esküvő napja előtt 40 nappal legkésőbben meg kell, hogy kapjanak kint minden dokumentumot itthonról. Eredetiben futárszolgálattal kell kiküldeni az alábbiakat. Mielőtt feladják eredetiben mindent be is kell szkennelni.

Ajánlatkérés