Curacao

Sunscape Curacao Resort****

Szállás leírása

Összesen 341 szobát kínálnak a vendégeknek. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy kávézót és egy bárt. Számos üzlet is rendelkezésre áll. A szállás területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A szálláshelyen található továbbá egy játszószoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

Szobák

A szobákat légkondicionáló berendezéssel, konyhával és fürdőszobával szerelték fel. A legtöbb szobában erkély gondoskodik a kilátásról. A legtöbb szoba tengerre néző kilátást biztosít. A vendégek pihentető alvásáról egy king size ágy gondoskodik. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. Ezen kívül van széf és minbár is. A konyhasarok az önellátó vendégek minden igényét kielégíti és az alábbi felszereltéggel rendelkezik: hűtőszekrény, minihűtő, mikróhullámú sütő és tea-/kávéfőző. Rendelkezésre áll egy vasalókészlet is. Internet-hozzáférés, egy telefon, egy TV-készülék és WiFi is a vendégek kényelmét szolgálja a nyaralás alatt. A szobákban friss napilap várja a vendégeket. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó, fürdőkád és hidromasszázskád tartozik. Továbbá rendelkezésre áll egy hajszárító.

Sport és szabadidő

A szállás egy kinti- és egy gyermekmedencét kínál. A vendégek zavartalan pihenéséről kényelmes nyugágyak és napernyők gondoskodnak. A tökéletes kikapcsolódásról a medencerészlegen található pezsgőfürdő gondoskodik. Egy medencebár, illetve egy snackbár is van. A szálláshelyen számos sporttevékenység biztosítja a változatosságot. Kínálnak többek között teniszt, boccia-t, strandröplabdát, röplabdát és íjászatot, valamint felár ellenében golfozást. Különböző sporttevékenységekre is lehetőség van, köztük kedvelt vízi sportokat is kínálnak: windszörfözés, vízi biciklizés, vitorlázás, kajakozás és sznorizás, valamint felár ellenében búvárkodás is várja a vendégeket. A hotel a beltéri sportok kedvelőit egy edzőteremmel, asztali tenisszel, biliárddal, jógával és aerobikkal várja. A szállás számos wellness szolgáltatással, gyógyfürdővel, szaunával, gőzfürdővel és szépségszalonnal, valamint felár ellenében masszázs kezelésekkel várja a vendégeket. Az élő zene, egy diszkó, egy miniklub, egy kaszinó és egy éjszakai klub gonoskodik a kikapcsolódásról. Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426

Ellátás

All inclusive ellátás. Ezen kívül reggeli, ebéd és vacsora külön is foglalható. Külön kérésre szívesen készítenek gluténmentes ételeket és vegetáriánus ételeket. A fő étkezések mellett snackeket is kínálnak. Alkoholmentes italok és alkoholos italok is kaphatók.

Fizetési lehetőségek

A szálláshelyen az alábbi kártyatípusokat fogadják el: American Express, Visa, Diners Club és MasterCard.

Álomesküvő a Sunscape Curacao szállodában!

 

Sun-kissed esküvői csomag
Esküvői csomag ár:  990 USD/ pártól (vagy ingyenes szertartásra is van lehetőség)

Esküvői csomag tartalma:

 • Szimbolikus szertartás
 • Esküvőszervezés
 • Esküvői koordinátor
 • Menyasszonyi csokor
 • Vőlegénykitűző
 • Esküvői torta
 • Pezsgő
 • 15% kedvezmény a Spa kezelésekre
 • Késői kicsekkolás a párnak (szabad helyek függvényében)

Sun-kissed esküvői csomag feltételei:

 • a 990 USD, vagy ingyenes, amennyiben Sun Club Junior Suite Ocean View vagy magasabb szobakategóriát foglal legalább 7 éjszakára, vagy 5 bármilyen kategóriájú szobát minimum 3 éjszakára.
 • Korlátozások/kizárások: befoglaltságtól függő és csak két fős szobafoglalásnál érvényes. Az ár és a csomag  változhat. 
 • Miután az esküvőt visszaigazolták, az esküvő napjától számított 6 hónapon belül nem lehet ingyenesen lemondani. A lemondás díja: 100 USD.
  Az ingyenes esküvői csomag nem feltétlenül érvényes minden időpontra.
 • * A bíró vagy a miniszter szolgáltatása extra költséggel jár. A hivatalos esküvőknél többletköltség áll fenn, amely fedezi a papírmunkákat és a házassági engedélyt. 9% kormányzati forgalmi adó és 12% szolgáltatási díj kerül felszámításra. Ezeket a díjakat az esküvői koordinátor fogja megerősíteni.

 

Love in the Sun esküvői csomag
Esküvői csomag ár:  2748 USD/ pártól (2018/19 augusztus-októberi időszakban 2418 USD/pártól)

Esküvői csomag tartalma:

 • Szimbolikus szertartás
 • Esküvőszervezés
 • Esküvői koordinátor
 • A pár esküvői ruhájának előkészítése és vasalása
 • Ingyenes szoba biztosítása a pár egyik tagjának az esküvő előtti éjszakára (befoglaltság függő)
 • Két vőlegény kitűző és kis csokor a násznépnek
 • Menyasszonyi csokor
 • Vőlegénykitűző
 • Esküvői torta
 • Pezsgő maximum 20, hotelben megszálló vendég részére
 • Privát koktélozás (1 órán át, „silver” menü), előételekkel (1 órán át, maximum 20, hotelben megszálló vendég részére)
 • Privát vacsorás fogadás („silver” menü, 3 órán át, maximum 20, hotelben megszálló vendég részére)
 • Virágos asztaldísz a pár asztalához
 • 15% kedvezmény az összes Spa kezelésre
 • Newlywed csomag
 • Késői kicsekkolás a párnak (szabad helyek függvényében)

 

Love in the Sun esküvői csomag feltételei:

 • Korlátozások / kizárások: Az esküvő időpontjának megtartásához és megerősítéséhez depozit kifizetésére van szükség, amely összeg beszámítható később az esküvői csomag díjába. A depozit és a fizetés feltételeit az üdülőhely esküvői koordinátorával kötött szerződés alapján kell meghatározni.
 • Miután az esküvőt visszaigazolták, az esküvő napjától számított 6 hónapon belül nem lehet ingyenesen lemondani. A lemondás díja: 500 USD. 
 • A bíró vagy a miniszter szolgáltatása extra költséggel jár. Ezek a díjak üdülőhelyenként változnak, az esküvő koordinátora fogja tudni megerősíteni a pontos összeget.
 • A hivatalos esküvőknél többletköltség áll fenn, amely fedezi a papírmunkákat és a házassági engedélyt. 9% kormányzati forgalmi adó és 12% szolgáltatási díj kerül felszámításra. Ezeket a díjakat az esküvői koordinátor fogja megerősíteni.

 

 

Extra: ha magyar nyelven is hallani szeretnétek a ceremónia szövegét, akkor válasszátok asszisztencia szolgáltatásunkat! Kolléganőnk elkísér benneteket a kiválasztott célterületre, segít az utazás közben, jelen lesz az esküvő előkészületeinél és tolmácsol a ceremónia alatt. Szolgáltatással kapcsolatos bővebb információkat honlapukon, az esküvői és utazási információk menüpont alatt találhattok. Az asszisztencia költségei célterülettől, időszaktól és időtartamtól válnak függővé (teljes kint-tartózkodásra, vagy csak a szertartásra kívánjátok igénybe venni a szolgáltatást). Árakkal kapcsolatban érdeklődjetek irodánkban!

Az itt található árak a megadott célterületen az esküvői csomagokra vonatkoznak.
Repülőjegy, szállás és transzfer árakkal kapcsolatban érdeklődjön irodánkban!
evelin@amazontravel.hu

Esküvői információk, fontos tudnivalók!

A törvényes házasság érdekében van néhány követelmény, amelynek a pároknak eleget kell tenni, amennyiben a Hotelben szeretnének megesküdni.

Az esküvők hétfőtől szombatig, 10:00 és 17:00 óra között kerülnek megrendezésre.

A menyasszonynak, vőlegénynek és a tanúknak 4 munkanappal az esküvő előtt meg kell érkeznie a hotelbe (szombat, vasárnap és ünnepnapok nem számítanak munkanapnak). Az esküvői koordinátornak az alábbi dokumentumokat kell megkapnia a házassági engedélyre történő jelentkezés érdekében a Polgári Nyilvántartó Hivatalban. A bírói szolgáltatás, papírmunka és házassági engedély díja: 530 USD.

 

 1. Az esküvőt tetővel ellátott helyszínen kell megrendezni
 2. Esküvői jelentkezési lapot, minden hivatalos dokumentumot 3 hónappal a pár érkezése előtt el kell küldeni a szállodának
 3. Az esküvői párnak minimum 4 munkanappal az esküvő előtt meg kell érkeznie a szigetre
 4. Hitelesített születési anyakönyvi kivonatok, amelyeket 1 éven belül állítottak ki dombornyomott pecséttel és apostille-al ellátva (minden egyes dokumentumon). A születési anyakönyvi kivonaton a szülők nevét is fel kell tüntetni.
 5. Az esküvői jelentkezési lapot a pár mindkét tagjának alá kell írnia az útlevelükben egyező aláírással
 6. Érvényes útlevél másolata teljes nevekkel és aláírásokkal
 7. Saját tanúk esetén – 6 tanú útlevelének másolata -, 18 éven felülieknek kell lenniük. Amennyiben az esküvői koordinátor biztosítja a tanúkat, 15 USD/tanúnkénti díja van.
 8. Amennyiben elvált, a hitelesített válási papírok másolatára is szükség van, dombornyomott pecséttel és apostille-al ellátva.
 9. Amennyiben özvegy, az elhunyt házastárs hitelesített elhalálozási igazolására is szükség van, illetve a korábbi esküvői bizonyítványukra dombornyomott pecséttel és apostille-al ellátva.
 10. Eredeti egyedülállósági állapotról szóló igazolás (bizonyíték, hogy nincsen jelenlegi házastársi viszonya senkivel), amelyet a lakóhelyének megfelelő nyilvántartó hivatalban adnak ki, vagy nyilvános közjegyző által kiadott nyilatkozat (amelyet 6 hónappal az esküvő előtt adnak ki) dombornyomott pecséttel és apostille-al ellátva (minden egyes dokumentumon).
 11. Vérvizsgálat NEM szükséges.
 12. Nem visszatéríthető kormányzati díj 530 USD 6 vagy kevesebb éjszakás tartózkodás esetén. Minden szükséges dokumentumnak eredetinek és hitelesítettnek kell lennie, illetve rajta kell lennie egy eredeti aláírásnak dombornyomott pecséttel és apostille-al minden egyes dokumentumon.

Apostille pecsét: /USA (www.state.gov/www/authenticate/ apostil.html)

Az esküvői koordinátora elküldi az esküvői jelentkezési lapot, amelyet az alábbi információval kell kiegészíteni:

Nevek, címek, állampolgárságok, életkorok, foglalkozások, menyasszony, vőlegény és tanúk közti kapcsolat (a tanúk lehetnek rokonok, barátok vagy bárki, aki rendelkezik útlevéllel).
A pár felelős az eredeti dokumentumok a szigetre történő eljuttatásáért.

 

Fontos megjegyzések:

 1. A bírók nem bonyolítanak le esküvőket vasárnaponként és ünnepnapokon
 2. A hivatalos dokumentumokon a neveknek tökéletesen egyezniük kell (születési anyakönyvi kivonat, személyi azonosító másolata és turistakártya)
 3. Ezeket a dokumentumokat MUSZÁJ minimum 3 hónappal a pár érkezése előtt elküldeni az esküvői koordinátornak, az esküvői jelentkezési lappal együtt.
  A dokumentumokat futárposta szolgálattal küldjék (pf. FedEx vagy DHL).

Ajánlatkérés